top of page

Business Central bevezetés

Biztosítsa cége növekedését Magyarország egyik legnépszerűbb vállalatirányítási rendszerével.

Microsoft vállalatirányítás KKV-knak

A korábban Navision, majd Microsoft Dynamics NAV néven ismert ERP rendszer 19 éve van a piacon és a Microsoft egyik legdinamikusabban fejlődő terméke. A Business Central elődje minden képességével rendelkezik, viszont felhő alapú megoldásként bárhonnan elérhető, és telepített és hibrid verzióként is használható!

business Central 360 logo

Miért a Business Central?

Népszerű. Univerzális. Kipróbált.

Mi a COSMO CONSULT-nál hiszünk benne, hogy a Business Central egy kiforrott és jól bevált vállalatirányítási rendszer! Minden magyar KKV számára egy racionális választás a növekedéshez és technológiai előrelépéshez.

Gyors bevezetés

A Business Central széleskörű funkcionalitása miatt sokkal kevesebb testreszabást igényel, így akár 1-2 hónap alatt bevezethető.

1.0 2.0 3.0 4.0

Folyamatos frissítés

 

A Microsoft évente két hullámban frissíti a rendszert. Ezzel cége mindig hozzáfér a Microsoft legújabb technológiai újdonságaihoz!

Teljes körű funkcionalitás

 

Minden az előző verzió legjobb funkcióit ötvözi a pénzügyek, logisztika, raktározás és az értékesítési folyamatok terén.

Business Central termékismertető

Ha új ERP rendszer implementálásán gondolkozik, érdemes felírni a listájára a Business Central-t!

 

Mi pedig, hogy segítsünk a választásban részletesen összegyűjtöttünk minden funkciót, ami naggyá teszi a Business Centralt!

Business Central termékismertető

Business Central bevezetés ügyfelünknél, a Moltech Kft-nél

Cosmo-Consult-teambuilding-2018.jpg

A COSMO CONSULT-ról

 

Miért velünk vezesse be a Business Centralt?

Magyarországon immár 21 éve foglalkozunk Microsoft vállalatirányítási rendszerekkel és a hozzá kapcsolódó bevezetési, tanácsadási és támogatási szolgáltatásokkal.

Hiszünk a Microsoft technológiákban, és úgy látjuk, hogy az elmúlt 5 évben az üzleti alkalmazások területén óriási technológiai fejlődést ért el, amit a Business Centrál-on keresztül Önnek is lehetősége van megtapasztalni.

Hiszünk abban, hogy a Business Central rendszerét hosszú távú üzleti stratégiájának szolgálatába lehet állítani, legyen szó hazai vagy nemzetközi terjeszkedésről, új termékek és szolgáltatások bevezetéséről vagy új célcsoportok megszólításáról.

 

Mi a COSMO-nál arra törekszünk, hogy a Business Central bevezetését követően is folyamatosan lépést tartson az üzlet fejlődésével. Csapatunk ezért mindig hosszú távú megoldásokat javasol, amelyek a menet közben felmerülő kérdések és igények hatékony megválaszolásán túl a stratégiai célok elérését is szolgálják.

Többet szeretne megtudni a Business Centralról?

Segítünk!

bottom of page